MOGELIJKHEDEN

Gezin

Wil jij op een leuke gezellige manier jou gezin vastleggen? Dan is deze shoot zeker iets voor jou! Met een ontspannen sfeer en doormiddel van wat grapjes maken wij foto's hoe jullie écht zijn.

Zwangerschap

Of het nu je eerste zwangerschap is of misschien je derde, zwanger zijn blijft bijzonder. Wij bieden de mogelijkheid om dat moment vast te leggen, want voor je het weet kan je jullie kleintje al in je armen slaan. 

Love

Samen met jouw partner een mooie foto laten maken? Of het nu voor jullie zelf is óf voor je schoonmoeder die zó graag een mooie foto van jullie samen wilt. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres!

Kids

Elk levensjaar is een feestje, maar ze worden ook zo snel groot. Hoe leuk is het daarom om een prachtige blijvende herinnering te laten maken? En uiteraard is de fotoshoot ook een feestje!

Huisdieren

Je huisdier is je beste vriend. Of het nu gaat om je hond, je kat, je konijn of misschien wel een ander dier. Wij weten wel raad! Hoe gaaf is het om een prachtig portret van je huisdier aan de muur te kunnen hangen? 

Zakelijk

Van profielfoto's van iedere medewerker voor in het smoelenboek tot sfeer- en actiefoto's van de bowlingbaan. Informeer naar de mogelijkheden voor een shoot op maat! 

Vrienden

Échte vrienden staan altijd voor je klaar. Misschien ken je elkaar al jaren, en misschien ken je er nog maar net. Een fotoshoot samen staat garant voor dikke pret! 

Solo

Of het nu toch écht tijd is om die LinkedIn foto te updaten, of als je gewoon graag een mooie foto van jezelf wilt. Wij kunnen je hierbij helpen!

Cakesmash

De tijd is gevlogen! Dat kleine baby'tje is inmiddels alweer bijna 1 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Leg dit memorabele moment vast met een cakesmash, lekker kliederen en klederen met een grote taart.

Overig

Past jouw type shoot niet in een van bovenstaande catagorieën, neem dan contact met ons op! Dan bekijken we de mogelijkheden! Wij staan altijd open voor een leuke (nieuwe) uitdaging!