Onze workshops

Elk beeld wat we maken moet het mooiste zijn van wat we op dat moment kunnen maken, het verhaal op de juist manier vertellen en mensen op hun best laten zien. Verhalen kunnen alleen goed verteld worden als alle elementen op hun plaats vallen. Zo kunnen we samen de ongrijpbare magie van het moment vastleggen. Bij ROYALS kan je niet alleen op de foto, je kan het ook leren. DOE MEE met leuke workshops die we vaak organiseren, of boek een workshop voor je bedrijf, vereniging of uitje.

Workshop buiten fotografie 

Laat je inspireren door een lokale professionele fotograaf die je meeneemt naar de mooiste plekjes voor de perfecte foto. Leer jouw camera nog meer kennen waardoor je het perfecte plaatje leert schieten. ( duur 3 uur ) 

€45 p.p. max 6 deelnemers per keer duurt 3 uur ( kan op locatie )

Workshop goede Selfie maken

Een selfie maken is een leuke manier om de wereld je zelfvertrouwen, persoonlijkheid en modebewustzijn te tonen. Zelfs politici en BN-ers doen het. Maar richt niet zomaar de camera op je gezicht zonder een plan-het maken van selfies die opvallen en die je vrienden willen zien is een kunst op zich.

€15 p.p. max 10 deelnemers per keer duurt 2 uur ( kan op locatie )

Workshop KIDS shooter

Ben jij of je kind zo geintressseerd in fotografie, willen jullie beide je hobby met andere delen? Workshop KIDS shooter is voor jong en oud over de basis van fotografie en over wat er allemaal bij komt kijken. Leuk voor feestjes en partijen, maar ook om als organisatie te koppelen aan je evenement voor kinderen.

€10 p.p. max 20 deelnemers per keer duurt 2 uur ( kan op locatie )