Model voor 1 dag

01-07-2019

Heb jij altijd al eens in de spotlights willen staan en je een echte Doutzen Kroes willen voelen? De droom van vele vrouwen kun je bij ons in vervulling laten gaan. Met professionele begeleiding, visagie én hairstyling kun jij model voor 1 dag zijn en stralen op alle foto's. Of je nu al ervaring hebt of niet, wij hebben alles wat je nodig hebt voor de ultieme plaatjes!

Kom samen met je vriendinnen of collega's langs voor het allerleukste model voor 1 dag fotofeestje. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je je een hele middag gedragen als een echt TOP MODEL! Model voor 1 dag, het leukste meidenfeest voor dames in Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar, Schagen, Den Helder en Noord-Holland.

Fotostudio ROYALS biedt sinds kort het leukste meidenfeest voor vrouwen aan.
Je bent bij ons ook welkom om de laatste dag van je vrijgezellenbestaan op de foto te zetten zodat je altijd een leuke herinnering hebt aan je vrijgezellenfeest! Uiteraard hoef je niet te gaan trouwen voor een model voor 1 dag fotoshoot en kan je natuurlijk altijd langskomen. Voor vriendinnenuitjes, verjaardagen of bedrijfsfeestjes kun je natuurlijk ook terecht bij Fotostudio ROYALS

Prijzen:

Arrangement model voor 1 dag kost € 49,- p.p. (minimaal 4 personen)
Avond fotoshoot na 18.00 uur kost 55,- pp

Tijdens de model voor 1 dag actie:  

  • fotoshoot door professioneel fotograaf 
  • Tips bij het poseren
  • Ontvangst met bubbels
  • Hapje en drankje
  • Tijd voor haar en make-up (zelf doen)
  • Groepsfoto's en individuele foto's

interesse? reserveer makkelijk en snel via events@fotostudioroyals.nl of via het contact formulier op onze website en wij zullen je terug bellen om een telefonische afspraak te maken.