ROYALS in de troonrede

17-09-2019

Koning Willem-Alexander heeft vandaag het parlementaire jaar geopend met het uitspreken van de troonrede. Lees hier een extra stukje toevoeging van de troonrede.

Leden van de Staten-Generaal,

Het leven vliegt voorbij en we vergeten de herinneringen en lachen minder, dat is zonde want elke herinnering is een bijzonder moment in ons leven. Lachen is gezond en genieten het allerfijnste gevoel. Weg met bezuinigingen en terug met de feestjes.. laten we een reden hebben om te stralen, want iedereen heeft een lach om te stralen.

Laten we met elkaar afspreken om te lachen, te genieten en vooral houden met en van elkaar. Mens zijn is zo leuk en leven is zo dankbaar. We gaan de momenten koesteren en zijn dankbaar dat andere er zijn. We vieren feest, we zijn intiem en maken vooral veel lol en plezier.

Met passie doorzetting en kracht is in de achter ons liggende periode veel bereikt en er is veel om op verder te bouwen. ROYALS heeft daarin als fotostudio een bijzondere verantwoordelijkheid. U mag zich gesteund weten dat u bij ROYALS altijd welkom bent en met mij om kracht en Gods zegen voor u bidden.

W.A.