Koninklijke Partners & ZAKELIJKE PARTNERS


Fotostudio ROYALS werkt graag met iedereen samen. Naast de vele shoots die we doen voor onze gasten vinden wij het ook leuk om samen met andere ondernemingen acties te bedenken en te organiseren maar vind ROYALS ook belangrijk maatschappelijke betrokken te zijn. Door middel van fotografie toe te passen en hier niks voor in rekening te brengen werkt ROYALS samen met goede doelen, en zijn we aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is ROYALS dé enige fotostudio met koninklijke tint!

( WIJ STEUNEN ) Koninklijke Partners 

STICHTING VERWENDAG:

Wat is het dan fijn om even NIET bezig te zijn met je zorgen, maar je heerlijk te laten verwennen. Een massage, een schoonheidsbehandeling, een manicure of een leuke workshop. Gewoon gezellig kletsen met aardige mensen en je ontspannen. Team ROYALS is in 2019 voor het eerst sponsor en levert zo haar bijdrage. Een bijzondere dag met vele herinneringen.

voor meer info check https://www.verwendagheerhugowaard.nl/

Bent u een maatschappelijk goede doelen organisatie? kunnen en mogen wij u helpen? Wordt onze koninklijke partner en samen komen we er wel uit hoe we het verder gaan invullen!

Stuur een mail naar Info@fotostudioroyals.nl 

Stichting Veldzorg Oosterdel:

 Het unieke Oosterdelgebied, aan de oostkant van Broek op Langedijk, is ongeveer 80 hectare groot en bestaat uit ruim 200 eilanden. Het is het laatst overgebleven deel van het Rijk der Duizend Eilanden. Dat telde oorspronkelijk meer dan 15.000 eilanden.

Stichting Veldzorg Oosterdel beheert dit gebied. Met als uitgangspunt behoud van het cultuurhistorisch landschap door het karakteristieke patroon van land en water intact te houden. Zo nodig wordt het in de oude staat teruggebracht. Daarnaast wordt gestreefd naar voortzetting van het cultuurhistorisch karakteristieke gebruik van de akkers. Wij mogen voor Veldzorg de natuurfotos maken en zorgen voor de fotos van feesten en partijen en intern gebruik. 


DE SANTA RUN HHW:

De Santa Run is een ludieke run volledig in kerstsfeer. Alle deelnemers rennen of wandelen in kerstmanpak het parcours door Heerhugowaard voor een goed doel. dit jaar al weer de 5e editie! Na afloop van de run was er gelegenheid om op het gezellige Coolplein nog een drankje en een hapje te nuttigen. Team ROYALS is in 2019 voor het eerst sponsor en levert zo haar bijdrage. Een mooi evenement met vele herinneringen.  https://heerhugowaard-langedijk.rotarysantarun.nl/ 

( WIJ WERKEN MET ) Zakelijke Partners 

De Switch Shiatsu is een praktijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

U kunt bij De Switch Shiatsu terecht voor verschillende massages op diverse locaties:
In mijn praktijk
V Bij u op het bedrijf
V Op uw evenement

https://www.de-switch.nl/ 

Suppen is voor iedereen die van water en natuur houdt. Voor jong en oud, gezinnen, mannen en vrouwen, kinderen, sportieve mensen en niet sportieve mensen. Voor iedereen heel toegankelijk. In tegenstelling tot andere surf en kite sporten, waar je veel voor moet oefenen, is suppen makkelijk te leren. Eenvoudiger om te doen, zonder een lange cursus te hoeven volgen. Als je denkt dat je veel en vaak in het water ligt, heb je het mis, de meeste mensen vallen geen één keer. Je raakt snel vertrouwd met het board en het sup board is erg stabiel. 

https://www.cupofsup.nl/

De Waerd Bowling & Events is hét bowling en eventcentrum in de regio Alkmaar. Bowlen, arrangementen en events voor particulieren en bedrijven. Van jong tot oud, zowel sportief als recreatief. Vertrouwd bowlen, goed eten of een groot feest in een hippe omgeving. Gastvrij, ongedwongen en gezellig. Wij creëren een ultieme entertainmentbeleving voor onze gasten. Daar worden onze gasten blij van. En wij ook. Enjoy! 

https://dewaerdbowling.nl/  

Bent u een commerciële organisatie of bedrijf? Gaan wij samen wat organiseren? Wordt onze zakelijke partner en samen komen we er wel uit hoe we het verder gaan invullen!

Stuur een mail naar Marketing@fotostudioroyals.nl

Wij zouden het heel erg leuk vinden om samen met u aan de slag te gaan, graag komen wij dan ook bij u langs voor een gesprek en kennismaking. Zo laten we de wereld een beetje stralen. 

WIJ LATEN ONZE FOTOS DRUKKEN BIJ Fotorama de mare copyshop.
Wil je na een fotoshoot bij ROYALS de fotos kwalitatief en betaalbaar laten printen en wil je dat op een lijstje of op iets anders? of zoek je nog een plek om pasfotos te laten maken? Dan ben je bij Fotorama De Mare aan het juiste adres. Zij maken fotos snel, eenvoudig en direct klaar. Klaar terwijl je wacht! Je hoeft geen afspraak te maken. Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt en ze maken direct je pasfoto's en binnen 24 uur zijn je foto's gedrukt. Wij zijn superblij met deze partner en we raden ze ook zeker aan!
https://www.fotorama-demare.nl/