Koninklijke Partners & ZAKELIJKE PARTNERS


Fotostudio ROYALS werkt graag met iedereen samen. Naast de vele shoots die we doen voor onze gasten vinden wij het ook leuk om samen met andere ondernemingen acties te bedenken en te organiseren maar vind ROYALS ook belangrijk maatschappelijke betrokken te zijn. Door middel van fotografie toe te passen en hier niks voor in rekening te brengen werkt ROYALS samen met goede doelen, en zijn we aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is ROYALS dé enige fotostudio met koninklijke tint!

( WIJ STEUNEN ) Koninklijke Partners 

STICHTING VERWENDAG:

Wat is het dan fijn om even NIET bezig te zijn met je zorgen, maar je heerlijk te laten verwennen. Een massage, een schoonheidsbehandeling, een manicure of een leuke workshop. Gewoon gezellig kletsen met aardige mensen en je ontspannen. Team ROYALS is in 2019 voor het eerst sponsor en levert zo haar bijdrage. Een bijzondere dag met vele herinneringen.

voor meer info check https://www.verwendagheerhugowaard.nl/

Bent u een maatschappelijk goede doelen organisatie? kunnen en mogen wij u helpen? Wordt onze koninklijke partner en samen komen we er wel uit hoe we het verder gaan invullen!

Stuur een mail naar Info@fotostudioroyals.nl 

Oranje Stichting Noord Scharwoude:

De Oranje stichting organiseert op Koningsdag een vrijmarkt op de speelweide. Om 10:00 uur wordt de markt geopend en vanaf dan kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Er worden Oudhollandse spelletjes georganiseerd op de speelweide tot ongeveer 12:00 uur. Ook is er een ballonnen kunstenaar aanwezig, die graag een mooie ballon maakt voor de jongsten. Team ROYALS is in 2020 voor het eerst sponsor en levert zo haar bijdrage. Een mooi evenement met vele herinneringen. 

DE SANTA RUN HHW:

De Santa Run is een ludieke run volledig in kerstsfeer. Alle deelnemers rennen of wandelen in kerstmanpak het parcours door Heerhugowaard voor een goed doel. dit jaar al weer de 5e editie! Na afloop van de run was er gelegenheid om op het gezellige Coolplein nog een drankje en een hapje te nuttigen. Team ROYALS is in 2019 voor het eerst sponsor en levert zo haar bijdrage. Een mooi evenement met vele herinneringen.  https://heerhugowaard-langedijk.rotarysantarun.nl/ 

( WIJ WERKEN MET ) Zakelijke Partners 

De Switch Shiatsu is een praktijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

U kunt bij De Switch Shiatsu terecht voor verschillende massages op diverse locaties:
In mijn praktijk
V Bij u op het bedrijf
V Op uw evenement

https://www.de-switch.nl/ 

Sporten is gezond maar vooral leuk! en dat weten wij bij ROYALS. Daarom zijn wij trots partner van Sportcentrum Langedijk. Daar kun je terecht voor Squash en Fitness en wordt je begeleid door toppers die net zoveel van sporten houden als wij bij ROYALS. Wij zijn trotse partner van het sportcentrum en maken de allermooiste sportfoto's. neem eens een kijkje op https://www.sportcentrumlangedijk.nl/ Of nog beter ga lekker sporten! 

De Waerd Bowling & Events is hét bowling en eventcentrum in de regio Alkmaar. Bowlen, arrangementen en events voor particulieren en bedrijven. Van jong tot oud, zowel sportief als recreatief. Vertrouwd bowlen, goed eten of een groot feest in een hippe omgeving. Gastvrij, ongedwongen en gezellig. Wij creëren een ultieme entertainmentbeleving voor onze gasten. Daar worden onze gasten blij van. En wij ook. Enjoy! 

https://dewaerdbowling.nl/  

Bent u een commerciële organisatie of bedrijf? Gaan wij samen wat organiseren? Wordt onze zakelijke partner en samen komen we er wel uit hoe we het verder gaan invullen!

Stuur een mail naar Marketing@fotostudioroyals.nl

Wij zouden het heel erg leuk vinden om samen met u aan de slag te gaan, graag komen wij dan ook bij u langs voor een gesprek en kennismaking. Zo laten we de wereld een beetje stralen. 

Suppen is voor iedereen die van water en natuur houdt. Voor jong en oud, gezinnen, mannen en vrouwen, kinderen, sportieve mensen en niet sportieve mensen. Voor iedereen heel toegankelijk. In tegenstelling tot andere surf en kite sporten, waar je veel voor moet oefenen, is suppen makkelijk te leren. Eenvoudiger om te doen, zonder een lange cursus te hoeven volgen. Als je denkt dat je veel en vaak in het water ligt, heb je het mis, de meeste mensen vallen geen één keer. Je raakt snel vertrouwd met het board en het sup board is erg stabiel. 

https://www.cupofsup.nl/