Informatie over je fotoshoot

YES! Je reservering is goed bij ons door gekomen! Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook! Om je alvast op weg te helpen delen wij op deze pagina nog wat tips die handig zijn bij de voorbereiding. Daarnaast vind je ook nog wat praktische informatie terug. Laat het ons weten als je nog met andere vragen zit! 


INFORMATIE OVER DE VOORBEREIDINGEN

Wat moet ik aan?

Vaak is dit de eerste vraag die door je hoofd schiet. Wees gerust! Wij hebben een paar handige tips voor je klaar staan, en twijfel je alsnog? Neem dan gerust een extra setje kleding mee naar de shoot. 

• Kom je met meerdere? Probeer dan de kleding op elkaar af te stemmen. Streepjes zijn leuk, maar teveel streepjes naast elkaar is snel te druk op de foto. Daarnaast is het ook fijn om de kleuren op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld allemaal een blauwe spijkerbroek met licht blauwe, witte of zwarte overhemden. Zo hou je het divers en toch een eenheid.

Trek vooral aan waar je je prettig in voelt! Dat is de allerbelangrijkste tip die we kunnen meegeven, voel jij je niet fijn in je kleding dan zie je dit terug op de foto. Dus schop die naaldhakken aan de kant, doe je favoriete schoenen aan en kom shinen voor onze camera! 

• Wissel gerust een keertje van kleding tijdens de fotoshoot! 

Mag mijn huisdier mee op de foto?

Jazeker! Ook al is het maar voor 1 of 2 foto's je huisdier mag zeker mee. Hou er alleen rekening mee dat niet ieder dier dit ook leuk vind. Ervaring leert dat 9/10 honden er helemaal geen moeite mee heeft, katten daarentegen schuilen vaak liever achter de bank. Mocht je jullie liefste huisdier mee willen nemen, laat je het ons dan ook van te voren weten? 

Wat adviseren jullie qua make-up?

Wij leggen mensen graag vast hoe ze zijn, we adviseren daarom om make-up te dragen die je altijd draagt. Op verzoek kunnen we kleine oneffenheden zoals een puistje altijd in de nabewerking weg halen. 

Heb je zelf bepaalde wensen voor de foto's?

Voorafgaand aan de fotoshoot zal de fotograaf vragen of jullie nog bepaalde wensen hebben. Je kan ervoor kiezen om alles aan de fotograaf over te laten, maar eigen input mag zeker ook! Heb je specifieke ideeën of wil je nog even inspiratie op doen? Kijk dan zeker even op pinterest voor leuke ideetjes. 


PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat doen jullie met onze foto's?

De foto's kunnen terug te vinden zijn op onze website, onze social media (facebook, instagram en twitter). Daarnaast kunnen wij er ook voor kiezen deze foto's te printen en in onze studio te hangen of gebruiken voor drukwerk zoals flyers, cadeaubonnen of andere promotionele doeleinden. Heb je achteraf de foto's gezien en zit er een bij waar je absoluut niet blij mee bent? Laat het ons dan weten! In overleg zullen we de foto uitsluiten van het portfolio. 

Waar is de fotostudio?

Onze fotostudio is te vinden in het spoorkantoor aan de Industriestraat 2a 1704AA Heerhugowaard. Dit bevind zich tegenover het station van Heerhugowaard. Voor en achter het pand zijn parkeerplaatsen om gratis te parkeren. Mocht dit vol zijn (zeer uitzonderlijk) kan de auto ook gratis bij het station geparkeerd worden. Wij zijn te vinden in ruimte 4, maar staan altijd 5 minuten voor tijd bij de ingang om je te verwelkomen. 

Hoe werkt het bijbestellen van foto's?

Na de shoot doen wij ons best om zo snel mogelijk een selectie te maken van de foto's. Meestal ontvang je binnen 14 dagen een link naar een galerij met uitgezochte foto's. Deze foto's zijn bedoeld om een keuze te maken, daarom staat hier ook een watermerk doorheen. Via de galerij kan je je keuze aan ons doorgeven. Aan de hand hiervan sturen wij je (indien van toepassen) een factuur toe die via een bankoverschrijving aan ons voldaan kan worden. Zodra wij dit hebben ontvangen kan je binnen 10 werkdagen de foto's afgewerkt in je mailbox verwachten!

Omdat wij jullie foto's als aanvulling voor ons portfolio mogen gebruiken hanteren wij een gereduceerd tarief. De eerste 5 foto's krijg je van ons! 

5 foto's | - (twv. 69,-)
10 foto's | 35,- (twv. 89,-)
15 foto's | 55,- (twv. 109,-)
alle foto's* | 75,- (twv. 149,-)

* Alle foto's in de selectie die je achteraf ontvangt. 

Wil je ook gelijk een aantal afgedrukte foto's? Overleg dit dan met de fotograaf. Voor een kleine meerprijs kunnen wij de foto's ook afdrukken. 

Het is slecht weer, wat nu?

Als we een fotoshoot buiten de studio gepland hebben staan nemen wij altijd contact met jullie op om een passende oplossing te overleggen. 

Ik moet helaas afzeggen

Het kan natuurlijk gebeuren dat de fotoshoot niet door kan gaan. In dat geval hebben we veelal begrip voor de situatie. In het geval van ziekte, zeker bij kindjes is het beter om de shoot te verplaatsen, we proberen daarom altijd om een nieuwe afspraak in te plannen. Zonder afbericht plannen we geen nieuwe afspraak in voor de portfolio shoot. 

Contactgegevens

Fotostudio Royals
Industriestraat 2a 
1704 AA Heerhugowaard

e-mail: info@fotostudioroyals.nl

Fotograaf Lisette: 06 27189746
Fotograaf Roy: 06 34079981

Je kan ons bellen, maar ook WhatsAppen. 


Wij hebben er zin in, tot dan! Roy, Sanne en Lisette

Ben je blij met ons? Vergeet dan geen review te schrijven op onze facebook pagina en/of google!