TIJD VOOR EEN FOTOSHOOT!

Hoe laat is het? Tijd voor een fotoshoot! Voor welke gelegenheid het ook is, tijdens een fotoshoot leggen wij waardevolle herinneringen vast voor nu en voor later. Een fotoshoot boek je al voor een voordelig instaptarief van 69,- dit bedrag is inclusief 5 digitale foto's op hoge resolutie. Tijdelijk is het instaptarief nog lager, bekijk hiervoor onze tarieven pagina!

ONZE WERKWIJZE

LOL - JEZELF ZIJN - ONGEDWONGEN - ONTSPANNEN

Een fotoshoot reserveer je gemakkelijk bij ons via de mail op onze website bij kopje fotoshoot boeken ( te vinden bij reserveren ) of via een de telefoon, handmatig plannen we dan graag een afspraak in. Als een echte royal verwelkomen wij je graag in onze fotostudio, bij ons sta jij centraal. Voor we beginnen met de fotoshoot bespreken we de wensen door, zodat we hier tijdens de fotoshoot rekening mee kunnen houden. We begeleiden je graag voor het mooiste resultaat, zodat jij helemaal tevreden naar huis gaat.

Bent je enthousiast geworden? via ons contact formulier kunt je ons een mailtje sturen voor een bel afspraak maar je kunt ook boeken via info@fotostudioroyals.nl

Benieuwd naar onze voordelige tarieven?